20 Mart 2015 Cuma


 ELİ KANLI ÖRGÜTÜ MECLİSE SOKMA KAMPANYASI

Son zamanlarda HDP'yi yani PKK'yı allayıp, pullayıp, sol maskeler takıp meclise sokma kampanyası hız kazandı. 

Bu kampanyayı yürütenler neye hizmet ettiklerinin farkında mıdırlar? HDP'yi  meclise sokmak demek, Abdullah Öcalanı meclise sokmak demektir; PKK'yı meclise sokmak demektir. 

HDP barajı geçerse, AKP çoğunluğu sağlayamazmış. Kafaya bak!  AKP'yi azaltmak için bölücülere destek olunacak. 

Türkiye'yi bölünme çizgisine taşıyan AKP-PKK ortaklığı değil mi? HDP'nin AKP'nin suç ortağı olduğu neden inkar ediliyor. İkisi el ele verip açılımı yürütmüyor mu? Daha dün Dolmabahçe'de Türk Bayrağı'nın altında utanmadan, Türkiye'yi bölme ve Cumhuriyeti yıkma planlarını açıklamadılar mı? 

Bu kampanyayı organize eden ABD'dir, AB'dir. Tüm olanaklarını HDP'yi meclise sokmak için seferber etmişlerdir. Bu ülkeler her türlü maddi ve siyasi desteği Türkiye'yi bölmek için bölücülere veriyorlar. Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir eşbaşkanı Tayyip Erdoğan ise diğeri Selahattin Demirtaş ve Apo'dur. 

"AKP'den kurtulma" sloganı ile PKK'yı kurtarma ve meşrulaştırma operasyonu yapılıyor. Vatansız solcular ve liboşlar da bu operasyonda rol alıyor.  Alivi vatandaşlarımız aldatılmaya çalışılıyor.

Herkes aklını başına alsın, AKP'den de, PKK'dan da kurtulmanın tek yolu var.  Kurtuluş için, bölünmeyi durdurup milli birliği sağlamak için, Vatan Partisi'nin TBMM'ne girmesi gerekir. Hesapların bu gerçeğe göre yapılması lazım.

Hiç yorum yok: