6 Haziran 2017 Salı

EŞKİYAYA YATAKLIK YAPMAYALIM

Amerika’nın kanlı eli Ortadoğu’yu karıştırmaya devem ediyor. Bir damla petrol için binlerce insanın kanını dökmekten çekinmeyen Amerika şimdide yeni nifaklar, yeni düşmanlıklar ve yeni çatışmalar peşinde. Bir yandan düşmanlıklar yaratıp, ülkeleri, halkları birbirine düşman ediyor, diğer yandan silah satıyor.

Amerika’nın en fazla zarar verdiği ve vermek istediği ülkelerden birisi de Türkiye. 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında o var.  Gece İncirlik ve Büyük Ada komuta merkezi gibiydi. Girişim başarılı olmayınca, o gece Büyük Ada’da bulunan CIA’nın Graham Fuller denen görevlisinin Yunanistan’a 8 subayla birlikte kaçtığı yetkili mercilerle biliniyor.

İncirlik YPG/PYD denilen terör örgütünün ağır silahlarla donatılmasında da merkezi rol oynuyor. Şu bir gerçek; kendi ülkemizde bir üsse yerleşmiş ve bizim iznimizle bize düşmanlık yapan bir güç var. Topraklarımız bu düşman güçten arındırılmalıdır.

Vatan Partisi geçenlerde “İncirlik üssü ABD’ye kapatılsın” diye bir imza kampanyası başlattı ve bildiri dağıttı. Bildiri aynen şöyle:

“İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’YE KAPATILSIN

Değerli vatandaşlarımız,
Bölücü PKK Terör Örgütüne ve Fethullah Terör Örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadelenin içindeyiz. Vatan savaşı veriyoruz.
Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var.
Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve Polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor.
Amerikan tankları sınır boylarımızda PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye’ye çevirmiş bulunuyor.
Dahası, İncirlik Üssü, 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti.
Apaçık ortadadır, İncirlik Üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. İncirlik Üssü, Amerika’nın Türkiye Hükümetini ve Türkiye kalesini içten ele geçirme girişiminin hizmetindedir.
Devekuşu gibi kafamızı kuma gömmenin alemi yok! İncirlik Üssü Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir.
Olmaz böyle şey: Hükümet, vatan Toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin vermez!
Değerli vatandaşlarımız,
İncirlik Üssü, aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür. Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür.
Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanı olan eşkıyaya yataklık yapamaz.
Vatan Partisi olarak kampanya başlatıyoruz.
İncirlik Üssü, Amerikan uçaklarına kapatılsın.

İncirlik Üssü, Türk Ordusu’nun denetimi altına alınsın.”

Hiç yorum yok: