9 Nisan 2019 Salı


HDP/PKK KİME HİZMET EDİYOR?

Aynı hafta içerisinde gazetelere 3 haber düştü. Sırayla okuyalım bakalım:

Varan 1.

“HDP'nin Diyarbakır İl Binası Konferansa Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama programına, resmi olmayan sonuçlara göre, HDP'den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Programda terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı, ölen teröristler için "saygı duruşunda" bulunuldu ve terör örgütünü övücü sözde marş okundu.”

Varan 2.

“HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin skandal bir konuşması bir ortaya çıktı. Temelli, “Bugün Türkiye’nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular.”

Varan 3.

“Hadiseyle ilgili açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanlığı: "Yayladağı/Hatay sınır hattında 6 Nisan 2019 tarihinde nöbet esnasında, teröristlerce açılan ateş sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" ifadelerine yer verdi.”

Bu haberleri okuduktan sonra hâlâ “HDP meşru bir partidir, PKK ile ilgisi yoktur” diyen varsa ya gaflet ya da ihanet içerisindedir.

HDP/PKK İSRAİL’İN HİZMETİNDE!

PKK’nın amacı ne ise HDP’nin de odur. Ve amaçları Temelli’inin beyanatı ile net biçimde ortaya konmuştur.

Tevrat’ta, Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların Tanrı tarafından İsrail Oğullarına vadedildiği yazar. Temelli’inin bahsettiği topraklar da bu topraklardır. “Geldiler kuruttular” dedikleri de Türklerdir.

PKK’nın da HDP’nin de Amerika’nın da Siyonistlerin de amacı bu topraklarda İsrail egemenliğini sağlamaktır. BOP’nin temelinde de bu vardır.

Vatan topraklarımızın Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz tarafından, canları, kanları pahasına kime karşı koruduğu ortadadır: İsrail, Amerika ve onların piyonları olan PKK/HDP, DEAŞ ve FETÖ.

HDP KAPATILMALIDIR  

HDP’nin en kısa zamanda kapatılması gerekir. Bugüne kadar kapatılmamasının esas sorumlusu Erdoğan ve onun hükumetleridir.

Yetkileri olmasına rağmen, Mecliste grubu bulunan partilerin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmedikleri için onlar da sorumludur.

Resen dava açma yetkisi olmasına rağmen kapatma davası açmayan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı da görevini ihmal etmektedir.

KANLI ELİ TUTANLAR

HDP PKK’nın siyasal elidir. Bu el kanlıdır. Bu eli tutup sıkan ellere, PKK'nın şehit ettiği Mehmetçiklerimizin, polislerimizin, korucularımızın, öğretmenlerimizin, mühendislerimizin, masum yöre halkının kanları bulaşmıştır. Yazıklar olsun onlara!

HDP ile işbirliği yapmak PKK’ya, Amerika’ya ve İsrail’e hizmet etmektir.

Bu ne gaflettir, bu ne İhanettir; anlamak mümkün değil.


Hiç yorum yok: