24 Ocak 2019 Perşembe


BAZI TÜRKÇÜLER!

Amerika ile cephe cepheye geldik. Amerika BOP projem var, sizi böleceğim, sizden kopardığım topraklara Kuzey Irak ve Suriye’yi de katıp Kürdistan adlı ikinci bir İsrail devleti kuracağım dedi. Olmaz dedik ve 24 Temmuz 2015’den bu yana savaşıyoruz. Amerikan silahlandırıp üzerimize saldığı PKK’yı Diyarbakır’da, Hakkari’de Şemdinli’de kendi açtığı hendeklere gömdük.

Amerika bu seferde içimize yerleştirdiği ajanlarla darbe yapmaya ve yönetime el koymaya kalktı. 15-16 Temmuz gecesi İstanbul’da, Ankara’da göğüs göğüse vuruştuk. Kahraman askerlerimiz, polislerimiz Türk milleti ile birlikte Amerika’yı o gece yendi.

Bundan 39 gün sonra TSK Fırat kalkanı harekâtı ile Suriye’ye girerek Amerika’nın açmak istediği koridoru yardı. 5 ay sonra ise Zeytin dalı harekâtı ile Afrin’e girdik.

Bu harekatlarda karşımızda hep Amerika’nın silahlandırdığı, eğittiği, maaşa bağladı örgütler vardı. Bütün bu çatışmalarda yenilen Amerika oldu.

Amerika-İsrail emperyalizmi sadece topraklarımıza değil, denizlerimize yani mavi vatanımıza da göz koymuş durumda. Yalnız da değiller; Mısır, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti ile birlikte tatbikatlar yapıyorlar hem de destroyerlerin, muhriplerin namluları Türkiye’ye doğrultulmuş halde. Bizden Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki haklarımızdan vaz geçmemizi istiyorlar.

Ekonomik saldırı da var, hem de uzun yıllardır. Küreselleşmeyi, liberal ekonomiyi, borçlanmayı, özelleştirmeyi dayattılar. İşbirlikçiler ile birlikte Türkiye’yi borç batağına soktular. Halkı yoksullaştırdılar. İşsizliği artırdılar, çalışanları sendikasızlaştırdılar.

Her şey ortada; Türkiye için tehdit de tehlike de düşmanlık da Amerikan kaynaklı.

SORUYORUM:

Şimdi bazı Türkçülere soruyorum:

Amerika’nın bizden koparmaya çalıştığı topraklar Türk vatanı değil mi?

Doğu Akdeniz’de Ege’de bizim mavi vatanımız yok mu?

Bu toprakları Amerikan planlarına karşı korumak için şehit düşen evlatlarımız, onların arkasından ağlayan anneler, babalar, evlatlar, yetim, öksüz kalan çocuklar Türk değil mi?

PKK’nın Amerikan mermilerini, füzelerini, bombalarını kullanması sonucu hayatını kaybedip şehitliklerde uyuyan Mehmetçikler, polisler Türk değil mi?

Amerika’nın dayattığı ekonomik programlar sonucu kaybettiğimiz fabrikalar, işletmeler, bankalar Türk milletinin değil miydi?

İşsiz gençler, yoksul insanlar, aç yatan çocuklar, ayakkabı bulamayan öğrenciler Türk değil mi?

Sendikaya üye oldu diye kovulan işçiler, yıllarca atanma bekleyen öğretmenler, memurlar Türk değil mi?

Bu ortamda Türkçülük, Amerikan emperyalizmine karşı mücadele ederek yapılır. Türkün haklarını, Türkün vatanını savunarak yapılır.

BARİ HAYKIRIN!

Türk milleti aleyhine çalışan ülkeleri protesto etmek güzel bir şey. O halde ne bekliyorsunuz? Amerika’nın yaptıklarını ve yapmak istediklerini görmüyor musunuz? Bir gün de çıkın meydanlara “Kahrolsun Amerika-İsrail emperyalizmi”, “NATO’ya hayır”, “İncirlik Amerikalılara kapatılsın”, “Tam Bağımsız Türkiye” diye haykırın. Haykırın da Türkçü olduğunuzu bilelim.

Şunu da bilelim ki, yanlış eylemler, Amerika’nın Türkiye’yi yalnızlaştırma politikasına hizmet eder. 

Hiç yorum yok: