7 Kasım 2014 Cuma

YILANLA AYNI ÇUVALA GİRDİNİZ!...

Ey AKP iktidarı! Ne olacak şimdi? Verdiniz verdiniz verecek tek şey kaldı, o da toprak. Onu da veremeyeceğinize göre kaldınız zor durumda.

Hiç düşünmediniz mi ki, terörü yöntem olarak kullanan, insanları çocuk, yaşlı demeden öldürerek bir takım şeyler elde etmek isteyen bu eli kanlı PKK örgütünün nihai amacı bağımsız bir devlettir. 

Siz verdikçe bu örgütün azacağını, sizi tehdit edip verdiğinizin daha fazlasını isteyeceğini düşünemediniz mi?

Evet! Ne olacak şimdi? 

Utanmadan bu terör örgütü ile pazarlık yapıp kanunlar çıkardınız Anayasayı değiştirmeye kalktınız. 

Hadi bakalım, şimdi de özerklik istiyorlar. Bunun sonu da toprak talebidir. Verebilecek misiniz Urfa’yı, Mardin’i, Hakkari’yi, Diyarbakır’ı? Oradan çekebilecek misiniz Türk Devletini, Türk ordusunu?  İndirebilecek misiniz oralardan Türk Bayrağını?

Cevap elbette ki hayır. 

Bunları yaparsanız, Türk Milleti’nin gazabı üstünüzde olacak. Yapmazsanız, adamlar kararlı, o bölgelerde kargaşa çıkaracaklar, yakıp yıkacaklar. Sizi korkutup, istediklerini elde etmeye çalışacaklar.

Her iki halde de işiniz zor. Hata size ait ama, cezasını Türk halkı çekiyor.

Açmazdasınız. Türkiye’yi bu duruma getirip kaçıp gidemezsiniz. Görev ve yetki sizde. Yapacağınız tek şey var; PKK’nın üstüne kararlı bir şekilde gitmek ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü dosta düşmana göstermek.

Bu yolu seçmeye mecbursunuz. Yılanla aynı çuvala girdiniz, ya yılan sizi sokup öldürecek ya da siz yılanın başını ezeceksiniz. Kurtuluşunuz yılanın başını ezmekten geçiyor.

Yapmazsanız sonunuza razı oluyorsunuz demektir ki, o da sizin mahvınız olacaktır.


Hiç yorum yok: