26 Haziran 2019 Çarşamba

2002’YE GERİ DÖNDÜK
Şu anlaşıldı, AKP ve Erdoğan devri kapanıyor. 2002’de başlayan süreç en fazla 2020’ye kadar sürebilir. Buna sevinemiyoruz çünkü İstanbul seçimleri gösterdi ki, 2002’ye geri döndük.
Meşhur sözdür, ‘ders alınmazsa, tarih tekerrür eder’. Demek ki ders filan almamışız. Dün Erdoğan’ı kim kurup, kurguladıysa, bugün de İmamoğlu’nu onlar ortaya attı. AKP’den kaçacağız diye İmamoğlu’na yakalandık.
Tıpkı 2002’deki gibi; ne kadar Amerikancı varsa bir araya gelmiş: FETÖ orada, etnik bölücüler orada, açılım sevdalıları orada, sol görünümlü liberaller orada, Ermeni soykırımı yalanını savunanlar orada...
Erdoğan ve AKP’ye duyulan nefret gözleri öyle karartmış ki, kendilerini Atatürkçü ve milliyetçi sananlar da bunlarla beraber seçim zaferi kutluyor.
“Musatafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı “Megri Megri” bağırışlarına karışıyor.
PKK’ya, FETÖ’ye, Amerika’ya sevinç çığlıkları attıran sonuç, nasıl olur da vatanseverleri, Atatürkçü geçinenleri de mutlu kılar. Erdoağan’a kızanlar, 2002’deki Erdoğan’ın 2019’daki versiyonun İmamoğlu olduğunu nasıl olur da anlamaz?
Şapkadan tavşan çıkarır gibi zengin bir müteahitten büyük bir devlet adamı çıkarttılar. Çıkaran belli: Amerika.
Türkiye Atlantik ittifakından kurtulmaya ve Avrasya’ya doğru yol almaya başlayınca bu yolculuğu durdurmak için yeni bir isim aranıyordu, bulundu. Bakar mısınız, ne kadar Amerikancı varsa, hepsi zafer çığlıkları atıyor.
YETER ARTIK
Şişirilen her balon eninde sonunda ya patlar ya da söner. İmamoğlu da aşırı şişirilmiş bir balondur. Bu balon bu şişkinlikle yükselip de cumhurbaşkanlığına gelirse, olan Türk milletine olur; 60-70 yıllık kayba bir kaç sene daha ilave olur.
Türkiye, dışarda kurgulanmış, kurulmuş ve piyasaya sürülmüş sözüm ona devlet adamlarından ve kurtarıcılardan çok çekti. Yeter artık!
Kurtuluş için, gerçek vatanseverlerin bir araya gelmesi ve bir örgüt içinde mücade etmesi gerekir. O örgüt Vatan Partisi’dir, TGB’dir...
Balonun patlaması beklenmeden söndürülmeli ve gerçek vatanseverlerin önü açılmalıdır.
Atatürkçüleri, milliyetçileri, halkçıları, devrimcileri Vatan Partisi bünyesinde mücadeleye davet ediyoruz.

Hiç yorum yok: